Wat doet Van der Valk Den Haag - Nootdorp?

Hotel Van der Valk Dan Haag - Nootdorp is meer dan enkel een hotel. Naast 140 luxe kamers beschikt het hotel ook over een mooi restaurant. In dit restaurant kun je genieten van de Franse, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oriëntaalse keuken.

Bezoek website

Probleem van 'Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp'

Bedrijven komen bij ons hotel voor overnachtingen, vergaderingen en/of conferenties. In het verleden waren er veel bedrijven die rekeningen lang lieten liggen. Het was lastig om naast de dagelijkse activiteiten actief achter deze debiteuren aan te gaan. Dit was met name lastig bij debiteuren die niets meer van zich lieten horen.

Oplossing en resultaat in samenwerking met Aertery

Sinds de samenwerking met Aertery hebben we meer tijd gekregen voor het reguliere debiteurenwerk. Moeilijke zaken worden bij Aertery neergelegd. Klanten die niet op ons reageren, komen door handelen van Aertery toch weer boven water.

Zij hebben een fijne manier van werken, communiceren snel en handelen lovenswaardig. Buiten het feit dat opdrachten snel worden verwerkt, zijn de medewerkers ook uiterst accuraat en denken waar nodig mee met de opdrachtgever. Dit creërt een plezierige werkrelatie die tot veel goede inzichten leidt.

Dat Aertery snel kan schakelen hebben wij onlangs in een dossier weer eens aan den lijve mogen ondervinden. Wij kunnen dan ook als Hotel Den Haag - Nootdorp eenieder Aertery van harte aanbevelen.

Met dank aan Deborah Leffelaar, Hoofd administratie bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp.

Ook geen zin in de moeilijke zaken?

Laat het over aan het professionele team van Aertery!