Wat doet Kraanbedrijf Nederhoff?

Kraanbedrijf Nederhoff is de allround professional in het verhuren van weg- en terreinkranen. Vanuit de vestigingen in Gouda en Vianen wordt de Nederlandse markt bediend.

Bezoek website

Probleem van Kraanbedrijf Nederhoff

Voor onze liquiditeitspositie is het belangrijk dat onze klanten tijdig betalen. Maar dat is geen eenvoudige opgave, want na de fase van aanmanen en bellen staan er nog altijd enkele facturen open. Gelijk de incassotrein in gang zetten is voor ons geen optie, omdat we de meeste klanten al jaren kennen. Bovendien is het niet eenvoudig om je klanten stevig aan te spreken.

Oplossing in samenwerking met Aertery

Voorkom Incasso neemt deze lastige gesprekken van ons over. Dankzij hun werkwijze blijven onze klanten uit het incassotraject en wordt onze factuur toch nog voldaan. Soms gaat een factuur definitief ter incasso. Dat is niet leuk. Maar we weten wel dat er echt alles aan is gedaan om uit het incassotraject te blijven. Het incassotraject wordt vervolgens kosteloos uitgevoerd.

Het resultaat?

Voorkom Incasso levert ons vaak geld op omdat we de incassokosten en rente mogen houden. Maar laten we eerlijk zijn hier doen we het niet voor!

Met dank aan Ronald Spee, Financieel manager bij Kraanbedrijf Nederhoff

Geen zin meer in lastige gesprekken?

Met Voorkom Incasso nemen professionals het van je over én is incasso vaak niet meer nodig!