Wat doet Hotel Nassau Breda?

Hotel Nassau Breda is het eerste luxueuze lifestyle hotel in West-Brabant en onderdeel van Marriott onder het Autograph Collection Hotels® label. Gelegen in het bruisende stadshart van Breda biedt het hotel een unieke hotelbelevenis op historische bodem.

Het contrast tussen de oude hofhuizen met hun vroegere welgestelde bewoners in combinatie met de klooster waar de nonnen later sober leefden komt terug in de authentieke elementen van het hotel in combinatie met onze luxueuze diensten en faciliteiten.

Hotel Nassau Breda telt 94 hotelkamers, 6 board- en meetingrooms en een unieke evenementenlokatie de Kapel.

Bekijk website

Probleem van Hotel Nassau Breda

Wij hebben veel te maken met grote bedrijven voor corporate contracten, vergaderarrangementen en overige meetings & events. Voordat deze contracten worden afgesloten zijn wij graag op de hoogte van de kredietwaardering van deze partijen.

Oplossing en resultaat in samenwerking met Aertery

Aertery biedt ons hier een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor. Binnen enkele klikken levert deze dienst ons een uitgebreid overzicht van de financiele gesteldheid van een onderneming. Dit geeft ons zekerheid en vertrouwen om tot een zakelijke overeenkomst te komen.

Met dank aan Brigitte van Overveld, Finance Manager bij Hotel Nassau Breda.

Ook ondernemen met zekerheid en vertrouwen?

Bekijk hoe kredietrapporten jou kunnen helpen!