Wat doet FACET?

FACET is een middelgroot accountants- en advieskantoor in Capelle aan den IJssel. Naast de reguliere werkzaamheden die je van een accountants- en advieskantoor mag verwachten, bieden wij onze klanten een uitgebreid pakket aanvullende diensten. Bij FACET werken behalve accountants en fiscalisten ook HRM professionals, loonadviseurs, IT-auditors en mediators.

Met dit gevarieerde team bedienen wij kleine en grote organisaties in verschillende branches. We helpen onder andere bij onderstaande vraagstukken:

  • Lopen bedrijfsprocessen efficiënt?
  • Kunnen we ons aanpassen aan de veranderende wet- en regelgeving?
  • Hoe kun je jouw bedrijf zo winstgevend mogelijk verkopen?

Meer weten? Bezoek onze website!

Bekijk website

Probleem van FACET?

Voordat we met Aertery zijn gaan samenwerken, vonden we het lastig om betalingen naar binnen te trekken. Sommige relaties komen nou eenmaal hun afspraken niet na. Als je iemand al jarenlang kent, is het vervelend om iemand hierop aan te spreken.

Hoewel we goed ons best deden, bleven er altijd een aantal facturen maanden of zelfs jaren liggen. Zonde, want er is natuurlijk gewoon voor dit geld gewerkt!

Oplossing en resultaat met Aertery

Aertery heeft de kennis in huis om achter oninbare facturen aan te gaan. Dat kwam bij ons goed van pas! Zij passen verschillende technieken toe en spreken debiteuren op de juiste manier aan op hun betaalgedrag.

Een heldere werkwijze en strakke workflow zorgen ervoor dat alles nu soepel en professioneel verloopt. Wij kunnen op elk moment van de dag de voortgang volgen. Hierdoor hoeven we alleen nog maar bij probleemgevallen te beslissen. Dat scheelt een hoop tijd en debiteurenrisico.

De ouderdom van onze facturen is sinds de samenwerking met Aertery aantoonbaar gedaald. Zij hebben ons laten zien dat je ook in economisch moeilijke tijden op tijd betaald kunt krijgen!

Met dank aan Cees Kwakernaak AA, Partner bij FACET Accountants en Adviseurs.

Heb jij oninbare facturen?

Wij nemen ze graag van je over!